Nieuw realityprogramma ‘Redders’ op Veronica

In het nieuwe realityprogramma ‘Redders’ laat Veronica vanaf vrijdag (18 november) wekelijks om 19.05 uur reddingsacties van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) zien. De zender volgt hierbij zeven kandidaten, die een opleiding tot vrijwillige redder bij de KNRM volgen en laat zien wat het werk van een redder precies inhoudt.

In de realityprogramma Redders laat men acties zien waarbij zeven jonge vrijwilligers in opleiding van de KNRM hun eigen leven in de waagschaal leggen om dat van anderen te kunnen redden. Voor het eerst zijn op drie reddingsboten (IJmuiden, Hoek van Holland en Terschelling) permanente camera’s ingebouwd. De kijker krijgt hierdoor een uniek beeld van wat er zich afspeelt tijdens acties op zee. [Radiowereld.NL]