Documentaire ‘Tsunami: 1 Jaar Na De Ramp’

RTL 7 zendt zaterdag 17 december, tussen 17.30 en 18.30 uur, een documentaire uit over de Tsunami, die op tweede kerstdag 2004 alles verwoeste door een allesvernietigende vloedgolf. De hele wereld kon zien hoe een groot deel van Azië werd vernietigd. Veel mensen zijn verdronken of dakloos geworden.

In de documentaire ‘Tsunami: 1 Jaar Na De Ramp’, keert Terre des Hommes voor de tweede keer terug naar het getroffen gebied in het zuiden van Sri Lanka. Met eigen ogen ziet de directeur van de hulporganisatie hoe het leven van de tsunami-survivors er nu uitziet en wat de status van de door hun opgezette hulpprojecten is.

BBC-documentaire
Tussen 20.30 en 22.15 uur zendt RTL7 de documentaire ‘Tsunami: De Vernietigende Golf’ uit. Deze BBC-documentaire geeft een weergave van de meest dramatische, soms nog nooit vertoonde beelden van de Tsunami. Ook vertellen overlevenden hun eigen verhalen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten