Search
Close this search box.

DJ Jaap Boots neemt afscheid van 3FM

Jaap Boots stopt als presentator van het VPRO 3FM programma ‘Club3VOOR12’ en daarmee ook als 3FM deejay. Op 8 februari presenteert Jaap zijn laatste rock-, talk- and dance programma Club3VOOR12 op 3FM. Eric Corton volgt hem vanaf woensdag 15 februari op tussen 22.02 en 01.00 uur. VPRO´s Club 3voor12 wordt elke woensdag uitgezonden vanuit Desmet Studio’s te Amsterdam.

Jaap’s carrière op 3FM begon mei 1990 met het VPRO programma Nozems A Gogo, samen met Lotje IJzermans. Daarna volgden er velen meer, waaronder Villa 65, Mister Lee’s Mysterious Washing Machine, Einfach Rockmusik en Het Lek.

Samen met VPRO radiocollega’s Erwin Blom en Gerard Walhof bedacht Jaap Boots de formule van het 3FM programma Club Lek, het huidige Club3VOOR12: een wekelijkse live ‘rock-, talk- en dance show’ waar geïnteresseerden de gelegenheid gegeven werd om te komen kijken en luisteren in de studio. “Ik merkte dat mijn passie voor nieuwe, nieuwste en nog nieuwere muziek niet zo groot was als voorheen, en betrapte me bij het beluisteren van de stapel nieuwe cd’s steeds vaker op de gedachte dat ik het allemaal wel eens eerder en/of beter had gehoord… Het is kortom, tijd voor iets anders.” aldus Jaap Boots. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten