Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koppensnellers 1,2 miljoen kijkers

Koppensnellers, het nieuwe tv-programma van Jack Spijkerman, heeft afgelopen zaterdag redelijk goed gescoord. In totaal keken 1.236.000 mensen naar de vervanger van ‘Kopspijkers‘ wat vorig jaar nog bij de VARA ruwweg 2,5 tot 3 miljoen kijkers had.

Op het zelfde tijdstip tussen 20.00 en 21.00 uur was er nog meer variété te zien. Op Nederland 3 zond de Vara ‘Herman Finkers’ uit waar ook 1,2 miljoen mensen naar keken. ‘Koppensnellers’ staat ook recht tegenover ‘Idols’. RTL 4 had op het zelfde moment ruim 1,7 miljoen kijkers.

Opvallend was wel dat kijkers na ‘Koppensnellers’ massaal gingen zappen. Jack Spijkerman had 1.2 miljoen kijkers op Talpa, daarna scoorde ‘Hotel Big Brother’ maar 439.000 kijkers, gevolgd door ‘Wedstrijden Zaterdag’ met ruim 1 miljoen kijkers. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten