Zoek
Sluit dit zoekvak.

RKK Radio nu ook wereldwijd te horen

De RKK radioprogramma’s Kruispunt Radio, Het Klooster, Andersdenkenden en Verum Bonum Pulchrum zijn sinds kort ook wereldwijd via het internet te horen. Het RKK neemt samen met de IKON en EO deel aan een nieuw radioprogramma van de Wereldomroep met als titel ‘Kerk en Wereld’.

Op 21 januari was het RKK-programma Kruispunt Radio voor het eerst over de hele wereld te horen. Op zaterdag 11 februari zal de volgende RKK-uitzending zijn met nieuws uit Kruispunt Radio en achtergronden uit Het Klooster en Verum Bonum Pulchrum.

‘Kerk en Wereld’ is een levensbeschouwelijk programma over geloven in Nederland. Elke deelnemende omroep maakt eenmaal per drie weken een aflevering. Het programma bevat een compilatie van fragmenten uit de eigen levensbeschouwelijke radioprogramma’s van de drie omroepen. Om de hele aarde te coveren wordt het programma ‘Kerk en Wereld’ viermaal uitgezonden via de korte golf, steeds een andere kant op. De uitzendtijden in Nederlandse tijd zijn: zaterdag om 17.35 (in Zuid-Oost Azië), 18.35 en 22.35 uur en zondag om 07.35 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten