Search
Close this search box.

Volop Valentijnsdag op 3FM

De radiozender 3FM laat Valentijnsdag (dinsdag 14 februari) niet onopgemerkt voorbij gaan. In de ochtendshow van deejay Giel Beelen (van 6.00 tot 9.00 uur) wordt een romantisch vijf gangendiner weggegeven. Ook kunnen luisteraars een bericht achter laten op de GIEL Valentijns hotline (035-6711 400). Op Valentijnsdag wordt er in het programma een aantal berichten uitgezonden.

Er is ook een speciale uitzending van ‘Met Michiel’ tussen 20.00 en 22.00 uur, de zogeheten ‘Valentijnsrequest’. Luisteraars kunnen hun favoriete liefdesliedje aanvragen en doorgeven waarom ze juist dit nummer willen horen. Deejay Michiel Veenstra belt de inzenders van de meest bijzondere verhalen terug zodat men het live op de radio kan vertellen.

Wanhopige luisteraars
Wanhopige luisteraars, die geen valentijnskaartje hebben ontvangen, kunnen terecht bij deejay Wouter van Goes. In zijn programma Wout! (tussen 16.00 en 18.00 uur) maken zij kans om ‘een beetje betaalde liefde te winnen’.

3FM biedt ook hulp in de liefde met een Valentijn MSN-bericht. Wie een bericht wil sturen aan een geheime geliefde kan dit geheel anoniem doen. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten