Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gouden telefoon voor sms-kampioen

Nederland heeft op 19 mei voor het eerst een Nederlands kampioen sms’en. Het gaat er bij dit kampioenschap om zo snel mogelijk een tekstbericht te schrijven op een mobiele telefoon. De winnaar ontvangt een gouden mobieltje en een jaar lang gratis bellen en sms’en. Het kampioenschap wordt georganiseerd door Radio 538 in samenwerking met een telefoonprovider.

Deelnemers kunnen meedoen tussen 8 en 19 mei. Dj’s van Radio 538 lezen op vaste tijden een Nederlandse zin voor. Wie de zin het snelst terug sms’t, plaatst zich voor de finale met tien van de zeventien snelste dagwinnaars. Iedereen kan meedoen, ongeacht zijn provider.

De finale wordt gehouden in de studio van Radio 538. Tijdens de uitzending spelen de tien snelste dagwinnaars tegen elkaar. De winnaar wordt in de uitzending bekendgemaakt. [Novum/Radio.NL]