Studentenradio viert 150ste uitzending

Het studentenradioprogramma Whatever! van de Veronica Radioschool viert vrijdag (26 mei) de 150ste uitzending. Het zal een speciale feestelijke uitzending worden met hoogtepunten van het afgelopen half jaar. Het studentenradioprogramma is iedere werkdag te horen via verschillende radiozenders door het hele land, maar ook via een webstream en via podcast.

Whatever! is een radioprogramma wat geproduceerd wordt door leerlingen uit de ‘Klas van 24’ van de Veronica Radioschool en studenten van verschillende hogescholen en universiteiten. Het radioprogramma voor studenten, wat binnenkort ook via V-radio te horen is, heeft studentikoze onderwerpen als: muziek, actualiteiten, comedy, discussies, seks, uitgaan, cultuur, prijsvragen en meer.

Platform voor radioliefhebbers
“Een van de doelstellingen van de Veronica Radioschool is een platform te creëren voor radioliefhebbers, –talenten en -enthousiastelingen in heel Nederland. Met Whatever! zorgen we ervoor dat studenten op een professionele wijze aan de slag kunnen met radio. Het team dat Whatever! maakt, is ontzettend enthousiast over het maken van radio en dat is duidelijk te horen”, aldus Maartje Glas, manager Veronica Radioschool. [Radiowereld.NL]