Search
Close this search box.

Nederland – Argentinië live op radio en tv

De voetbalwedstrijd Nederland – Argentinië is woensdagavond (21 juni) live te volgen op Nederland 2 en Radio 1, NOS Studio Sport doet vanaf 21.00 uur live verslag van het Nederlands elftal en Argentinië. Het commentaar op Nederland 2 is van Evert ten Napel. Jack van Gelder en Bas Ticheler doen voor ‘NOS Langs de Lijn’ op Radio 1 eveneens vanaf 21.00 uur rechtstreeks verslag van deze wedstrijd.

NOS Studio Sport
Het live verslag op Nederland 2 wordt voorafgegaan door een langere voorbeschouwing. Tom Egbers en NOS-analyticus Johan Cruijff blikken vanaf 20.05 uur vanuit het stadion in Frankfurt am Main vooruit op de wedstrijd. Het duel zelf begint om 21.00 uur en wordt becommentarieerd door Evert ten Napel. Ook de nabeschouwing op de wedstrijd zal uitgebreider zijn dan bij ‘reguliere’ wedstrijden. Vanaf 22.55 uur analyseren Tom Egbers, Johan Cruijff en Jack van Gelder vanuit het stadion de wedstrijd. Verschillende Oranjespelers en bondscoach Marco van Basten zullen aanschuiven bij Jack van Gelder. De nabeschouwing duurt tot 23.45 uur.

NOS Langs de Lijn
NOS Langs de Lijn begint woensdag 21 juni om 20.00 uur met haar uitzending. Voorafgaand aan het live verslag van Nederland – Argentinië kijkt presentator Gio Lippens samen met analyticus Hans Kraay sr vooruit op het duel. Vanaf 21.00 uur is deze wedstrijd rechtstreeks te volgen, met commentaar van Bas Ticheler en Jack van Gelder. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten