Search
Close this search box.

‘Nieuwslijn Zomereditie’ bij de Wereldomroep

Vakantievierders in Europa kunnen in juli en augustus iedere werkdag van 9.30 tot 10.00 uur luisteren naar het speciale zomerse radioprogramma ‘Nieuwslijn Zomereditie.’ Hierin brengt de Wereldomroep onder meer een krantenoverzicht, het Europese weerbericht en wereldse recepten voor op de camping door kok Andre Amaro. Ook geven luisteraars elkaar toeristische tips en kunnen zij meedoen met het spel ‘Is het nog ver?’

In het spel ‘Is het nog ver?’ moeten vakantiegangers aan de hand van muzikale en cryptische aanwijzingen een toeristische trekpleister in Europa raden, zo laat men in een persbericht weten. De aanwijzingen worden gegeven in de radioprogramma’s ‘Nieuwslijn Zomereditie’ en ‘Onderweg’. Luisteraars met het juiste antwoord maken kans op een wereldontvanger, een iPod of een Wereldomroep t-shirt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten