Search
Close this search box.

FunX live aanwezig bij Rotterdams Zomercarnaval

FunX is dit weekend ‘live’ aanwezig tijdens het Rotterdamse Zomercarnaval. De jongerenzender presenteert aan de vooravond van de straatparade in Rotterdam vrijdagavond vanaf 19:00 uur de Battle of Drums waarbij vier brassbands tegen elkaar strijden voor de titel “Beste Brassband Zomercarnaval 2006”. Verder zijn er live optredens van ondermeer de Cubaanse supersterren van Cubanito 20.02 met een mix van salsa, hiphop en reggae.

Live verslag op radio en videocast via website
De Battle of Drums en het optreden van Cubanito op de Coolsingel zijn overigens ook live te zien via videocasting op de website van FunX. Zaterdagavond presenteert FunX, samen met clipzender The Box, XStage op het Churchillplein in Rotterdam. XStage bestaat dit keer uit optredens van DJ Mauri, Real el Canario en DJ Zoontje.
 
De straatreporters van FunX doen het hele weekend live verslag vanuit de swingende menigte in het centrum van Rotterdam. Als serieuze grap deelt de radiozender tijdens Zomercarnaval 25.000 FunX-condooms uit in samenwerking met Stichting SOA AIDS Nederland. Onder het motto “geen dokter, wel Fun” steunt de zender de vrij veilig jongerencampagne van de stichting. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten