Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Nederlandse Islamitische Omroep (NIO) verhuist

De Nederlandse Islamitische Omroep is vanaf dinsdag (5 september) 2006 elke dinsdag te beluisteren van 22.00 tot 23.00 uur op Radio 5. De NIO-radiouitzending op dinsdagavond krijgt de naam: ‘Het andere geluid’. In het programma wordt elke dinsdag een uur lang gediscussieerd over moslims, islam en alles wat er speelt in de islamitische gemeenschap in Nederland en daarbuiten. ‘Het andere geluid’ is informatief, verdieping, verbreding. Dus voor wie alles wil weten over de islam en de moslims in Nederland.

NIO-radio op zaterdag
Vanaf zaterdag 9 september is NIO elke zaterdag te beluisteren van 19:30 tot 20:10 uur op Radio 5. De NIO-radiouitzending op zaterdagavond heet nu: De Horizon. In het nieuwe programma ‘De Horizon’ komen de achtergronden bij de actualiteiten aan bod en ook zijn er reportages over en voor de islamitische gemeenschap in Nederland. 
  
NIO op tv
NIO verhuist op televisie van Nederland 1 naar Nederland 2. Vanaf zondag 10 (september) is Nioscoop elke zondag te zien van 12.30 tot 13.00 op Nederland 2. Nioscoop is een tv-programma op televisie voor en door de islamitische gemeenschap in Nederland. Het is een wekelijks magazine met daarin de actualiteit, achtergrondreportages, debat en info. De herhaling van de tv-uitzending vindt de zaterdag erop plaats op Nederland 2 van 11.30 tot 12.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten