Search
Close this search box.

Bedenkers 24 komen met nieuwe serie

De makers van de tv-serie 24 breiden hun succesformule uit naar het ziekenhuis. Dat meldt de Amerikaanse website The Hollywood Reporter. In 24 wordt de eenheid van tijd gehanteerd. Het verhaal speelt zich in 24 afleveringen af, waarvan elke aflevering een uur van een dag uit het leven van geheim agent Jack Bauer beslaat. Dit format zal ook worden toegepast in de nieuwe ziekenhuisserie Call.

Elke aflevering van Call zal in tegenstelling tot 24 echter een afgerond verhaal bevatten. Iedere aflevering laat een uur zien uit het leven van twee beste vrienden die ambulancebroeder zijn. Het idee voor Call komt van de bedenkers van 24, Robert Cochran en Joel Surnow. Ook de vaste schrijver van 24, Dave Hemingson, is weer aangetrokken voor dit project.

In de Verenigde Staten wordt inmiddels het vijfde seizoen van 24 uitgezonden. Wekelijks kijken er veertien miljoen mensen naar serie. In Nederland zendt RTL 5 de serie uit. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten