Search
Close this search box.

Bijna 1,3 miljoen kijkers lijsttrekkersdebat

Bijna 1,3 miljoen mensen hebben woensdagavond gekeken naar het lijsttrekkersdebat van EénVandaag. Op het hoogtepunt, tijdens het debat tussen CDA-leider Jan Peter Balkenende en PvdA-voorman Wouter Bos, keken 1,5 miljoen mensen. Het kijktijdaandeel bedroeg 25 procent. Dit blijkt uit de cijfers van Stichting Kijk- en Luisteronderzoek. Normaal trekt EénVandaag rond de 700.000 kijkers.

Kijkers kozen via het EénVandaag Opiniepanel Jan Marijnissen (SP) als beste debater. Hij kreeg 34 procent van de stemmen. Femke Halsema (GroenLinks) kwam met 5 procent als slechtste uit de bus. De overige deelnemers waren Wouter Bos (22 procent), Jan Peter Balkenende (20 procent), Mark Rutte (VVD, 11 procent) en André Rouvoet (ChristenUnie, 7 procent). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten