Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Goudkoorts bij Q-music

Het landelijke radiostation Q-music komt net als de zuiderburen dit jaar met een opmerkelijke goudactie. Vanaf maandag 27 november plaatst het commerciële radiostation een ijsblok in het centrum van Rotterdam. In het ijsblok zit één goudstaaf met een waarde van 25.000 euro die luisteraars kunnen winnen.

Het ijsblok wordt maandagmiddag om 15.00 uur officieel geopend door deejays Wouter van der Goes en Gijs Staverman van Q-music. Vanaf dat moment mogen luisteraars via sms doorgeven na hoeveel seconden zij denken dat het ijsblok voldoende is gesmolten en de goudstaaf uit het ijsblok valt. Wie het exact aantal seconden goed heeft of daar het dichtst bij zit, wint de goudstaaf met een waarde van 25.000 euro. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten