Search
Close this search box.

Leo van der Goot naar V-Radio

V-Radio, het internet radiostation van de Veronica Radioschool, start vrijdag (3 november) met een reeks van gast-optredens van landelijke deejays. Het webstation, V-Radio, is een platform voor nieuw radiotalent en vraagt deejays die hun sporen hebben verdiend het ‘eens voor te doen hoe het écht moet’. Leo van der Goot bijt vrijdagmiddag om 14.00 uur het spits af met zijn eigen eenmalige programma op V-Radio.

Leo van der Goot: “Omdat iemand het voorbeeld moet geven, is het verstandig om al die talenten eens te laten horen hoe het echt niet meer kan… Ik ga weer eens een uurtje radio maken en ik draai alleen wat ik zelf leuk vind…”
 
Naast Leo van der Goot, tot voor kort Directeur Televisie bij RTL Nederland, zullen onder meer Gijs Staverman, Patrick Kicken, Wouter van der Goes, Erwin Peters, Rob van Someren en Michiel Veenstra binnenkort aanschuiven om een uur of meer radio te maken op V-Radio. [Radiowereld.NL]