Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rebecca FM wordt City FM

De regionale commerciële radiozender Rebecca FM gaat vanaf 1 december haar naam wijzigen in ‘City FM Classic Rock Noord Oost’. Het gaat hierbij uitsluitend om een naamswijziging. De aandeelhouders in Rebecca Beheer benadrukken in een persbericht dat het bedrijf in alle opzichten volledig zelfstandig blijft, er zijn geen veranderingen in de organisatie of de programmering.

Het regionale karakter van de zender blijft behouden, zoals onder andere een eigen regionale ochtendshow, regionale informatie, regionale verzoekplatenprogramma’s. Per editie wordt bovendien de betreffende regio aan de zendernaam toegevoegd om zo het regionale karakter extra te benadrukken. Met deze naamswijziging zal het radiostation een overkoepelende naam gaan voeren die overeenkomt met die van de regionale commerciële zender die in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht uitzendt.

Robert Siefers, station manager: “Tot de naamswijziging is besloten omdat met het voeren van een overkoepelend merk er intensiever samengewerkt kan worden op het gebied van marketing. Hierdoor kan de zender zich verder professionaliseren en een sterker imago bij de luisteraar opbouwen. Ook het organiseren van imposante acties voor luisteraars met grotere prijzen en evenementen op de radio komt hiermee binnen handbereik.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten