Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruud de Wild live vanuit Kopenhagen

Radio 538-deejay Ruud de Wild zal zijn programma vandaag (woensdag 1 november) en morgen live vanuit Kopenhagen presenteren. Donderdagavond worden namelijk in de Deense hoofdstad jaarlijkse ‘European Music Awards’ van de televisiezender MTV uitgereikt. Tijdens zijn show zal Ruud zoveel mogelijk artiesten achter de microfoon proberen te slepen. Daarnaast zullen de laatste nieuwtjes en roddels van de EMA de revue passeren.

Het is inmiddels alweer de dertiende keer dat de MTV European Music Awards uitgereikt worden. Dit jaar zal de presentatie in handen zijn van Justin Timberlake. Optredens zullen er te zien zijn van Muse, Nelly Furtado, Keane, The Killers en P.Diddy.

MTV zal donderdag grotendeels in het teken staan van de EMA. Al vanaf 12 uur zal er teruggeblikt gaan worden op de voorgaande edities en vooruit worden gekeken naar de editie van dit jaar. Vanaf 21 uur zullen de uitreikingen van de awards live te zien zijn op de zender. [RS/Radio.NL]