Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Serious Comedy’ op 3FM

3FM staat vanaf zaterdag (18 november) een week lang in het teken van cabaret. Het is namelijk tot en met vrijdag 24 november tijd voor Serious Comedy. Het betekent dat verschillende cabaretiers zoals Hans Teeuwen, Sanne Wallis de Vries en Tineke Schouten een bezoekje brengen aan de 3FM-studio.

Luisteraars maken daarnaast kans op kaartjes voor ‘Hard Gelach’. Op maandag 27 november organiseert de popzender in de Melkweg in Amsterdam onder leiding van deejays Sander Lantinga en Coen Swijnenberg een cabaretavond. Onder andere Kasper van Kooten, Kamps en Kamps verzorgen een optreden.

De cabaretavond is ook live volgen op 3FM van 19.00 tot 23.00 uur. Deze uitzending wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten