Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Uitreiking VSCD cabaretprijzen op Radio 2

In het radioprogramma Volgspot op de publieke zender Radio 2 is op zondag 19 november (23.00 uur tot 24.00 uur) de uitreiking te volgen van de VSCD in de Kleine Komedie in Amsterdam. De VSCD prijzen, Neerlands Hoop en de Poelifinario, zijn de belangrijkste cabaretprijzen van Nederland.

De VSCD Cabaretprijzen worden uitgereikt in twee categorieën. De Neerlands Hoop is een stimuleringsprijs bestemd voor een cabaretier met een opvallend programma en/of een opvallende ontwikkeling. De Poelifinario is de prijs voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen.

Genomineerd voor het seizoen 2005-2006 zijn:
Neerlands Hoop: Claudia de Breij met Hallo Lieve Mensen, Droog Brood met Omwille Van De Smeer, Kasper van Kooten met Geestdrift, Sara Kroos met Zoetgevooisd.

Poelifinario: Barmhart van Maarten van Roozendaal, Bij Mij Zijt Ge Veilig van Wim Helsen, BSUR van Jan Jaap van der Wal, Tegen Beter Weten In van Theo Maassen, Vier van Sanne Wallis de Vries. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten