Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Rock 500’ en ‘James Brown Special’ op Arrow

Het landelijke radiostation Arrow Classic Rock zendt zaterdag 30 en zondag 31 december nog één keer de ‘Arrow Rock 500’ uit. De rocklijst werd eerder uitgezonden tijdens ‘Rocktober’. De Arrow Classic Rock zijn de 500 beste rockplaten gekozen door de luisteraars van het radiostation. De lijst wordt twee dagen lang gepresenteerd door ex-Yorin FM deejay Rob Stenders.

Stenders presenteert de lijst van 9 tot 18 uur als tijdelijk gastpresentator. Ad Ossendrijver, directeur van Arrow Classic Rock zegt blij te zijn met het gastoptreden: “Het is fantastisch om zulke goede muziek met de kwaliteit en ervaring van Rob Stenders te mogen combineren.”

James Brown Special op Arrow Jazz FM
Wegens het overlijden eerder deze week van James Brown, heeft DJ Maestro een programmaspecial rond en met James Brown gemaakt. Arrow Jazz FM zendt de ‘James Brown Special’ uit op zaterdagavond 30 december, van 22.00 tot 24.00 uur.

Oudejaarsavond Groove Party
Op zondagavond 31 december, zal DJ Maestro van 21.00 tot 02.00 uur een speciale ‘Oudejaarsavond Groove Party’ presenteren op Arrow Jazz FM. Met de ‘Groove Party’ wijkt Arrow Jazz FM voor één keer af van haar format dat normaal ’s avonds uit rustige jazzy muziek bestaat. [Radiowereld.NL]