Search
Close this search box.

3FM-jocks Coen en Sander gaan plaatje opnemen

3FM-deejays Coen Swijnenberg en Sander Lantinga gaan een plaatje opnemen. Ze duiken binnenkort samen met Brainpower en Partysquad voor de opname de studio in. Het idee ontstond in de ‘Coen en Sander show’ van afgelopen maandag (22 januari), toen Sander liet horen goed te kunnen rappen.

Daar waren Brainpower en Jerry (Partysquad), die te gast waren in de show, dermate van onder de indruk. Ze stelden voor om een single met Coen en Sander op te gaan nemen.

Beide deejays hoefden niet lang na te denken en gingen graag in op het voorstel van de rappers. Met wat hulp moet het wel goed komen met het nummer, vermoedt Coen op zijn weblog.

Coen Swijnenberg: “Nou heb ik wel iets van ritmegevoel dus een beetje rappen moet wel lukken. Alleen mijn eigen teksten schrijven zal een probleem worden. Gelukkig bood Brainpower aan om te helpen. Dat gaat goed komen! Sander liet in de uitzending al merken weinig moeite te hebben met de lyrics, maar misschien kan iemand hem ritmegevoel aanleren, haha!” Het resultaat zal vervolgens zo snel mogelijk in de ‘Coen en Sander show‘  te horen zijn. [RvB/Radio.NL]

Gerelateerde berichten