Zoek
Sluit dit zoekvak.

Edit den Doosch naar DeepFM

Edit den Doosch gaat een radioprogramma maken op de online dancezender DeepFM. Elke woensdagavond zal ze tussen 20 en 22 uur te horen zijn in Double Deep. In het verleden was ze te horen op onder meer Radio 538, ID&T Radio, NEW Dance Radio en Radio 10. De programmering van DeepFM is op nog meer punten gewijzigd.

Voortaan zullen de avonduren live gepresenteerd worden met shows als Funky Jazz Sessions, Sunscape, Defected In The House, Protechnive en The Sunday Evening Xperience. Op vrijdagavond staat Deep In The Mix geprogrammering waarin afwisselend mensen als Steff da Campo, Niels de Vries, Dennis Christopher en Cuzco te horen zijn. Op zondagochtend keert de Sunday Chill met DJ Stefano terug die in het verleden werd uitgezonden door ID&T Radio. Het programma begint om 7 uur en gaat door tot 18 uur.

Na de Sunday Chill is het tijd voor Fierce Angels met Mike van Loon. Hij is bekend van Hedkandi waar hij onlangs is uitgestapt om het nieuwe label Fierce Angel te starten. Daarnaast neemt hij ook Mark Doyle en de tekenaar Jason Brooks mee naar DeepFM. [JS/Radio.NL]