Roy Gates maakt Queensday Anthem voor Radio 538

DJ Roy Gates heeft voor het Koninginnedagspektakel van Radio 538 een speciaal ‘Queensday Anthem’ gemaakt. Dit meldt de DJ op zijn website. Het anthem zal binnenkort regelmatig op Radio 538 te horen zijn, alsmede te downloaden te zijn via de website van 538.

Ook dit jaar zal Radio 538 op Koninginnedag weer bezit nemen van het Museumplein in Amsterdam. Jaarlijks trekt dit evenement enkele honderdduizenden bezoekers. De line-up van dit jaar zal binnenkort bekend worden gemaakt. Hierin zal ook Roy Gates zelf niet ontbreken, want hij zal tussen 17 en 18 uur draaien op het grote podium van 538.

Roy Gates, die officieel Roy Poortmans, is mede bekend door de remix die hij maakte van ‘Don’t Stop’ van John Mark. Daarnaast scoorde Gates vorig jaar onder zijn eigen naam een bescheiden hit met ‘Midnight Sun’. [RS/Radio.NL]