Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ton aan de Stegge stopt per direct bij PCM

Ton aan de Stegge, bestuursvoorzitter van PCM, heeft besloten om per direct de onderneming te verlaten. Dat meldt de uitgever donderdag in een persbericht. Volgens PCM bleken er ‘verschillen van inzicht’ te bestaan tussen Aan de Stegge en de nieuwe meerderheidsaandeelhouder Stichting Democratie en Media over de toekomstige strategische koers.

Stichting Democratie en Media nam eind maart 2007 de door de Britse investeringsmaatschappij Apax gehouden aandelen in de uitgeverij over. De stichting heeft nu 88,3% van de aandelen PCM.

Aan de Stegge gaat zich na zijn vertrek bezighouden met het investeren in en begeleiden van jonge ondernemingen en de verdere uitbouw van zijn activiteiten in de charitatieve wereld. Hij zal verder commissaris worden bij DAG Media, het samenwerkingsverband tussen KPN en PCM.

De aandeelhouders van PCM zullen zich op korte termijn beraden op de invulling van de positie van bestuursvoorzitter. Voorlopig worden zijn taken waargenomen door CFO Bert Groenewegen. Aan de Stegge stond eerder aan het roer bij Telfort. Hij stapte in maart 2006 over naar PCM. De uitgever houdt dinsdag de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten