Search
Close this search box.

Arrow tijdelijk in de ether op etherfrequentie Caz [Update]

Het landelijke radiostation Arrow Classic Rock is donderdagavond (tijdelijk) van start gegaan op de ether en kabel frequenties van Caz. Kort na het nieuws van negen uur vroeg de nieuwslezer aandacht voor een speciaal moment. Marc de Hond opende de nieuwe start van Arrow. Later volgde de eerste officiële woorden van Ad Ossendrijver tijdens het radioprogramma ‘Wacht u voor de Hond’ en op de webcam was al de tekst te lezen: “Welkom bij Arrow!”

Maar na korte tijd werd het duidelijk dat het om een perfecte grap ging van Marc de Hond. De deejay had uit diverse interviews met Ad Ossendrijver quotes geknipt en die in een interview achter elkaar geplakt. Daarnaast haalde hij enkele luisteraars in de uitzending die niets van Arrow wilde weten. Ook Jort Kelder deed mee aan de stunt, hij zou zogenaamd de nieuwe ochtendshow gaan presenteren op Arrow Classic Rock.

Officieel begint Arrow pas op 1 juli. Na 22.00 uur gingen de uitzendingen van Caz weer normaal verder. [Radiowereld.NL]