Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Giel Beelen zoekt gasten voor nieuw tv-programma

Giel Beelen, elke werkdag te horen op 3FM met zijn dagelijkse ochtendshow ‘Giel’, zoekt nog steeds kandidaten voor zijn nieuwe talkshow die vanaf zondag 8 juli om 22.10 uur op nederland 3 te zien is. Maar er zit nog steeds een adder onder het gras. Beelen wil zijn gasten heel graag naakt aan tafel ontvangen, maar of dat ook gaat lukken is de vraag. De 29-jarige deejay zal de interviews ook naakt verzorgen.

Beelen wil op deze manier acht weken lang niet-alledaagse gesprekken neerzetten. De camera zal de geslachtsdelen van met bekenden maar ook minder bekende gasten die Beelen ontvangt niet in beeld brengen.

Onbekend is of er echt mensen zijn die zich op deze manier zo te kijk willen zetten en hoeveel uitzendingen men kan vullen met gasten die zich bloot willen geven. Giel Beelen: “Dagelijks bevlek ik de radio met mijn ochtendshow op 3FM en dat ga ik nu wekelijks ook op tv doen. Naakt of niet naakt, dat is nog de vraag”. Dat ligt eraan of Giel Beelen gasten kan vinden die aan de show willen meewerken.

Het zal voor Giel Beelen niet de eerste keer zijn dat hij naakt op tv te zien is. Eerder liet hij zich al naakt zien in een televisiespotje en op het podium van Pinkpop. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten