Search
Close this search box.

Musicworld opvolger ‘Top of the Pops’ bij RTL 5

Nederland heeft er sinds vorige week weer een nieuw muziekprogramma bij op RTL 5. ‘RTL Musicworld’ brengt wekelijks optredens van nationale én internationale sterren. Geheel in de traditie van legendarische popprogramma ‘Top of the Pops’ worden wekelijks zes hoogtepunten uit de top 50 van bestverkochte singles uitgezonden. De eerste aflevering trok afgelopen zaterdag slechts 45.000 kijkers.

Daarnaast brengt ‘RTL Musicworld’, gepresenteerd door Evelyn Struik, ook wekelijks de Album Top 10 en een Single Top 10. Het is niet bekend waarop deze cijfers zijn gebaseerd. RTL Musicworld, geproduceerd door CTM, voormalig producent van ‘Top of the Pops’ in Nederland wordt voorlopig vier keer op RTL 5 geprogrammeerd op zaterdag tussen 17.00 uur en 17.30 uur.

Programmadirecteur RTL 5 Erland Galjaard: “Met dit nieuwe muziekprogramma bieden wij artiesten een podium voor echte live-optredens in een muziekwereld geregeerd door videoclips. De artiesten zingen én spelen live op het podium van ‘RTL Musicworld’.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten