Search
Close this search box.

Radio 538 deejay Froukje de Both wordt makelaar

Radio 538 deejay Froukje de Both is de nieuwe presentatrice van het programma TV Makelaar. Dat meldt een woordvoerder van RTL Nederland. De blondine vervangt in het nieuwe televisieseizoen Marilou le Grand, die wel aanblijft als presentatrice van Yacht Vision en mogelijk nog een nieuw programma onder haar hoede krijgt.

In TV Makelaar helpen de presentatoren particulieren bij de koop en verkoop van een woning. De 35-jarige Both gaat dat dit najaar doen met presentator Sybrand Niessen. Eerder was ook Sylvana Simons het gezicht van de makelaarsshow.

De Both was het afgelopen seizoen te zien in het programma ‘Wie wordt de man van Froukje’. Ze verkoos luchtverkeersleider Alexander Kruis boven de andere mannen, maar tot een echte relatie tussen de twee is het nooit gekomen. Ook lekte al voor de finale op televisie uit welke man als winnaar uit de bus zou komen. [Novum]