Search
Close this search box.

‘Rick van Velthuysen blijft ‘voorlopig’ bij Radio 538′

Rick van Velthuysen gaat ‘voorlopig’ nog niet weg bij het landelijke radiostation Radio 538. RTL Boulevard liet dinsdag al weten dat de deejay de zender zou willen verlaten. Zijn werkgever meldt dat zowel het radiostation als de deejay uiterst verbaasd is. “Er is met Rick gesproken en er is helemaal niets van waar” volgens Van Velthuysen, zo vertelt een woordvoerder van Radio 538. Maar volgens goed ingelichte bronnen zou hij nog steeds in gesprek zijn met 3FM.

De nu 45-jarige deejay was veertien jaar geleden betrokken bij de oprichting van Radio 538. Sinds april 2005 presenteert hij door de weeks het radioprogramma MiddenInDeNachtRick van 00.00 tot 03.00 uur. Tot en met 1 augustus is hij ook nog te horen op zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 15.00 uur in ‘Weekend Rick’ op 538. Daarna zal Jeroen Nieuwenhuize dit tijdstip overnemen. [Radio.NL/Novum]