Search
Close this search box.

Speciale uitzending uitvaartdienst majoor Bosshardt

De Ncrv zendt zaterdagmiddag (30 juni) vanaf 12.50 uur een live-registratie uit van de uitvaartdienst van majoor Bosshardt. De majoor overleed op maandag 25 juni op 94-jarige leeftijd. De dienst vindt plaats in de Koningskerk te Amsterdam. Het programma op Nederland 2 bestaat uit beelden van de tocht door de binnenstad van Amsterdam, de kerkdienst en de begrafenis op de Nieuwe Ooster Begraafplaats.

De presentatie is in handen van Jacobine Geel. Aansluitend op de dienst, om 14.00 uur, zendt de Ncrv een necrologie uit. Op zaterdagavond, 21.05 uur, zendt de Ncrv op Nederland 2 een compilatie uit van de uitvaartdienst.

Op het themakanaal Geloven van de NCRV wordt de programmering vanaf donderdagavond aangepast in verband met het overlijden van lt.-kolonel A.M. Bosshardt. Op het themakanaal zijn diverse programma’s met de majoor zien, onder andere De stoel, NCRV Dokument en Villa Felderhof. In De Stoel gaat de majoor met Rik Felderhof naar Israël en NCRV Dokument toont haar leven en werk op de Wallen in Amsterdam. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten