Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Timur Perlin op KXradio

Timur Perlin krijgt vanaf donderdag (21 juni) een eigen radioprogramma op KXradio, het internetradiostation van (3FM deejay) Rob Stenders. Het programma van Timur wordt elke donderdag van 13.00 tot 14.00 uur uitgezonden. Vrijdag is Timur voor het laatst bij Caz te horen in zijn middagshow ‘Timur Open Air’. Timur wil zich oriënteren op zijn toekomst en ‘iets anders gaan doen’.

“Caz heeft zich in de loop van het afgelopen jaar ontwikkeld en ik vind het station niet meer bij mij passen. Dit is dan ook het moment voor mij om afscheid te nemen van Caz en te bekijken wat ik verder wil gaan doen”, aldus Timur Perlin.

Timur begon zijn landelijke radiocarrière bij Veronica FM. Daarna draaide hij op Yorin FM en 3FM. Toen Yorin FM in 2006 werd omgedoopt tot Caz ging Timur daar de middagshow ‘Timur Open Air’ presenteren. [Radiowereld.NL]