Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TT Assen op radio en tv Drenthe

RTV Drenthe gaat kijkers en luisteraars van maandag 25 juni tot en met maandag 2 juli weer volop informeren over de Dutch TT. Dus over alles wat er voor en achter de schermen gebeurd van de 77ste Dutch TT. Dit gebeurt dagelijks de hele dag via de radio en op TV Drenthe in het TT Journaal. Vanuit een studio op het TT-circuit presenteert Radio Drenthe dagelijks van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur TT Radio met het laatste TT-nieuws.

Zaterdag 30 juni is TT Radio Drenthe de hele dag, van 09.00 tot 18.00 uur op het circuit te vinden

Van maandag tot en met vrijdag zendt TV Drenthe na het regionale nieuws het TT Journaal uit. Op de racedag presenteert TV Drenthe ‘s avonds in een extra nieuwsuitzending de hoogtepunten van de races, gevolgd door een sfeerverslag van de beroemde TT nacht. Op maandagavond 26 juni kijkt TV Drenthe Sport uitgebreid terug op de 77-ste Dutch TT. [Radio.NL

Gerelateerde berichten