Zoek
Sluit dit zoekvak.

Erik-Jan Rosendahl terug op de radio

Erik-Jan Rosendahl komt terug op de radio. Voor veel fans van Erik-Jan is dit goed nieuws, maar helaas wel eenmalig. Erik-Jan komt in de nacht van vrijdag op zaterdag terug om samen met Rick van Velthuysen en side-kick annex producer Koert Walraven vanaf 00.00 een afscheidsuitzending te maken. Dit zal niet op Radio 538 plaats vinden maar op het webradiostation van deejay Rick van Velthuysen.

Erik-Jan Rosendahl zal in het radioprogramma officieel afscheid nemen van de luisteraars van het programma “Midden in de nacht Rick”. Erik-Jan Rosendahl wordt momenteel waargenomen door Rianne, de tijdelijke nieuwe sidechick bij ‘Midden in de nacht Rick’.

Tot 27 juni was ook side-kick Erik-Jan Rosendahl te horen in de show. In het programma heeft muziek een ondergeschikte rol en draait het vooral om telefonische gesprekken met luisteraars. Erik-Jan Rosendahl (ook bekend als De Kaak) was tot 27 juni te horen op Radio 538 in het nachtprogramma: MiddenInDeNachtRick. Voor dit programma verzorgde Rosendahl ook de vormgeving, waaronder vele jingles en liedjes. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor een aantal typetjes, waaronder Henk van de Lek met een spraakgebrek en Herman de Man uit Utrecht. Verder lardeerde hij het programma met vaak grove en seksistische opmerkingen.

De directie besloot zijn contract niet te verlengen wegens een “verschil van inzicht” wat eigelijk gewoon ontslag betekende. Daarna volgde nog vele acties van luisteraars om Rosendahl terug te krijgen, maar Radio 538 wilde niet overstag gaan. [Radiowereld.NL]