Search
Close this search box.

Goede start nieuwe seizoen Gooische Vrouwen

Het derde seizoen van Gooische Vrouwen kende zondagavond een goede start. De Nederlandse dramaserie, die van Tien naar RTL 4 verhuisde, werd door een kleine 1,48 miljoen mensen bekeken. Tijdens het eerste seizoen trok de serie, met Linda de Mol in een hoofdrol, gemiddeld 1,6 miljoen kijkers. Het tweede seizoen scoorde bij het begin aanzienlijk slechter, met bijna een miljoen kijkers minder.

Mooi! Weer De Leeuw deed het zondag eveneens goed. Bijna 1,47 miljoen mensen keken naar de doldwaze talkshow op Nederland 1.

Daarmee staan Gooische Vrouwen en Mooi! Weer De Leeuw volgens gegevens van de Stichting Kijk Onderzoek respectievelijk op nummer 8 en 9 van de best bekeken programma’s van week 37. Paul de Leeuw staat in hetzelfde overzicht op nummer 4 met de zaterdageditie van zijn programma.

Op de talentenjacht Op Zoek naar Evita, die vorige maand van start ging, stemden 1,2 miljoen mensen af. De eerste aflevering van de nieuwe realitysoap van Jan Smit, ‘Jan Smit, de zomer voorbij’, werd zondag door 752 duizend mensen gezien. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten