Zoek
Sluit dit zoekvak.

Middagprogramma met Loretta Schrijver bij Max

Nederland heeft er een nieuw middagprogramma bij. Omroep Max zendt vanaf maandag (17 september) op Nederland 2 ‘MAX & Loretta’ uit met presentator Loretta Schrijver. Van maandag tot en met donderdag spreekt Loretta met heel uiteenlopende mensen over wat er speelt in de samenleving, Daarnaast praat Loretta met bekende en onbekende Nederlanders over de grote en kleine dingen van het leven.

Het programma kent ook regelmatig terugkerende onderdelen. Zo gaat het MAX testpanel regelmatig voor MAX & Loretta op pad om voorstellingen, evenementen en exposities te bezoeken en hun bevindingen te delen met de kijkers. Ook is er aandacht voor praktische tips op het gebied van consumentenzaken en voor medische onderwerpen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten