Search
Close this search box.

Nieuw satirische actualiteitenprogramma op NED3

De NPS en BNN brengen vanaf maandag (17 september) van maandag tot en met donderdag rond 23.00 uur op Nederland 3 het nieuwe satirische actualiteitenprogramma ‘De Nieuwste Show’. De centrale presentator is Patrick Lodiers. Eerder was hij bij BNN te zien in programma’s als Je Zal Het Maar Hebben, De Lama’s, Over Mijn Lijk en De Grote Donor Show.

Voor ‘De Nieuwste Show’ brengt Patrick samen met zijn reporters het belangrijkste nieuws op eigenzinnige wijze terug tot de rauwe essentie. Volgens Patrick is de actualiteit leidend: “Hopelijk slagen we erin om een nieuwe groep jonge mensen aan het nieuws te krijgen en nieuwsliefhebbers te verrassen met onze blik op de actualiteit. Daarmee sluit het programma aan op het profiel van Nederland 3.”

De vaste verslaggevers van het programma zijn Tijl Beckand (De Lama’s), Tina de Bruin (Tequila, Julia’s Tango), Jeroen van Koningsbrugge (Sprint, Nieuw Dier, De Lama’s) en de twee nieuwelingen Dara Faizi (stand-up comedian) en Steyn de Leeuwe (eindexamenjaar Toneelschool en Kleinkunstacademie Amsterdam). ‘De Nieuwste Show’ komt maandag tot en met donderdag vanuit de nieuwe studio van het NOB, het Ketelhuis Ammoniakgebouw, op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten