Search
Close this search box.

Cornelissen van BNR Nieuwsradio naar Zoom.in

Lucas Cornelissen stapt deze week over van het landelijke radiostation BNR Nieuwsradio naar Zoom.in. Daar wordt hij presentator van de beursprogramma’s van Zoom.in, waaronder de website’s Beursbriefing en Beurstips. Deze programma’s worden online uitgezonden en zijn dagelijks te zien op onder andere Alex.nl, Belegger.nl, BeursBulletin, Eurobench, IEX, Koersalarm en Belegger.tv. Cornelissen volgt Janneke Willemse op als vaste presentator bij Zoom.in.

Cornelissen werkte hiervoor zes jaar als redacteur en presentator van het financiële nieuws op BNR Nieuwsradio, daarnaast presenteerde hij op dezelfde zender ‘Juridische Zaken’.

“Lucas is een waardig opvolger van Janneke Willemse. Hij heeft veel presentatie-ervaring en, behalve een brede kennis van economie en beleggen, ook verstand van de juridische wereld. Dat is een prima insteek voor het ontwikkelen van nieuwe programmaformats”, aldus Arno de Keizer, Director of Operations van Zoom.in, wat dagelijks 150 nieuwsvideo’s produceerd die worden bekeken op meer dan 500 websites in 10 talen. [Radiowereld.NL]