Zoek
Sluit dit zoekvak.

Robbertje Bartol stopt op Omroep Brabant

Rob Bartol en Eefke Boelhouwers maken vrijdag na 1640 keer de laatste aflevering van ‘Een Robbertje Bartol’ met Rob in de hoofdrol. In de kerstvakantie volgt nog een aantal afleveringen zonder de naamgever. Veertien jaar geleden startte Rob zijn radioavontuur in Breda met een half uur tussen de middag, ‘Café 95.4’ geheten. Toen Omroep Brabant in 1999 zijn intrek nam in het hoofdgebouw op Industrieterrein Ekkersrijt in Son, verhuisde Rob mee.

Het programma werd Een Robbertje Bartol gedoopt en was van maandag tot en met donderdag te beluisteren tussen 18.00 en 19.00 uur. Dik twee jaar geleden promoveerde het programma naar alle werkdagen en werden de uitzendingen langer: twee in plaats van één uur per dag.  Het programma haalde vaak het nieuws met spraakmakende gasten en uiteenlopend nieuws.

Rob gaat vanaf januari als multimediaal verslaggever aan de slag. Hij gaat uiteenlopende en creatieve items maken voor radio, tv en internet. Eefke is vanaf maandag 7 januari op werkdagen van vijf tot zeven  uur ’s avonds op de radio te horen met het nieuwe programma ‘BrabantSpits’ dat ze samen met Niek de Vries gaat presenteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten