Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hockeyster gewond tijdens tv-show op Noordkaap

De voormalig hockeyinternational en tegenwoordig kunstenares en deejay bij KX Radio Margje Teeuwen eindigde tijdens de opnamen voor het tv-programma 71° Noord in het ziekenhuis. Dat laat de 31-jarige vriendin van dj Rob Stenders weten aan RTL Boulevard. Miss België 2007 Anne-Marie Ilie vloerde Teeuwen tijdens een sleerit door frontaal tegen haar op te botsen.

Teeuwen bleek meerdere gebroken ribben en een doorboorde long te hebben. Ze werd vervolgens met een traumahelikopter afgevoerd. Het reality-programma 71° Noord speelt zich af op de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Noorwegen. Aan de overlevingsafvalrace doet een groep van vijf bekende Nederlanders en vijf bekende Vlamingen mee. Naast Margje en Anne-Marie doet ook meervoudig wereldkampioen boksen en Hollywood filmster Lucia Rijker, zanger Xander de Buisonjé en Kim Feenstra, winnares van Holland’s Next Top Model 2007, mee.

Het Vlaamse deel van de groep bestaat uit Stefan Everts (meervoudig wereldkampioen motorcross), Maya Detiège (gemeenteraadslid Antwerpen) Herr Seele (kunstenaar, striptekenaar en presentator) en Stijn Peeters (architect en manager van broer Bart Peeters). [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten