Search
Close this search box.

Kim Wilde gastdeejay op Virgin Radio

Na zingen en tuinieren gaat Kim Wilde nu ook radio maken. De Engelse pop-rockzender Virgin Radio heeft haar namelijk gestrikt als gastdeejay. Aanstaande vrijdag (21 maart) en zaterdag (22 maart) zal Wilde het programma ‘Virgin Radio Party Classics’ presenteren. Ze vervangt hiermee voormalig Spandau Ballet zanger Tony Hadley.

Kim Wilde scoorde in de jaren ’80 wereldwijde hits met ondermeer ‘Kids in America’, ‘Chequered love’, ‘Cambodia’ en ‘You keep me hangin’ on’. Vijf jaar geleden scoorde ze samen met Nena nog een hit met ‘Anyplace, Anytime, Anywhere’, dat overigens haar eerste en enige nummer 1 hit in de Nederlandse Top 40 was.

De afgelopen jaren was Wilde vooral te bewonderen als presentatrice van tuinprogramma’s op de Engelse televisie. Eerst op Channel 4 en later bij de BBC. Ook schreef ze een tweetal boeken over tuinieren.

Virgin Radio Party Classics is elke vrijdag- en zaterdagavond tussen 19 en 23 uur (Nederlandse tijd) te horen op Virgin Radio. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten