Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Luistercijfers regionale publieke omroepen

Regio Radio, dit zijn de 13 regionale publieke omroepen van Nederland, laat wederom een stijging zien. Het marktaandeel van ORN Radio stijgt deze maand in de doelgroep Boodschapper van 15,1% naar 15,7%. De doelgroep Boodschappper 20-49 blijft stabiel. Ook in de zakelijke doelgroepen stijgt het marktaandeel van ORN Radio; B-toB (ruim 4,7%), Lichte zakelijke beslisser (3,9%) en Zware zakelijke beslisser (ruim 7,6%).

Clement Postmus, Directeur ORN: “Elke zender heeft het streven te stijgen in verschillende doelgroepen. ORN is blij met een sterke en stabiele positie bij de doelgroep boodschapper (10+). Bovendien is een stijging in de doelgroep Boodschapper direct van toepassing op het boodschapperpakket dat ORN in het tweede kwartaal aanbiedt”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten