Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radiostations maken zich op voor Koninginnedag

Verschillende radiostations in Nederland maken zich alweer op voor de viering van Koninginnedag. Ook dit jaar zullen grote commerciële radiostations als Radio 538, 100%NL en Slam FM weer met een eigen podium te vinden zijn in Amsterdam, waarbij een flink aantal artiesten zullen optreden.

Radio 538
Radio 538 zal voor de achtste keer op een rij bezit nemen van het Museumplein voor het allergrootste Koninginnedagfeest van Nederland.

Tussen 12 en 22 uur zullen diverse nationale en internationale artiesten optreden op het podium.

In de line-up staan ondermeer I.O.S, Krezip, VanVelzen, Gerard Joling, Milk Inc, Leaf, The Opposites, Racoon, Nick & Simon en Alain Clark.

De presentatie van het spektakel, dat tevens de hele dag te volgen is via Radio 538 en internet, is traditiegetrouw in handen van de deejays van 538.

100%NL
Op het Thorbeckeplein zal 100%NL haar podium weer opzetten. Tussen 11 en 21 uur zullen er optredens te zien zijn van onder andere Erik Mesi, Eric Hulzebosch, Vangrail, Starkoo XL, Edsilia Rombley en Quincy. De presentatie is in handen van 100%NL deejays Patricia van Liemt en Jeroen Post. Tussen de optredens door zullen DJ Marco en Arnoud Schellenberg de muziek verzorgen.

Slam FM
Het derde radiostation dat dit jaar in de hoofdstad te vinden is is Slam FM. Tussen 12 en 21 uur zullen hier weer diverse artiesten optreden op het Rembrandtplein. Hier zullen ondermeer Ferry Corsten, Partysquad, Ricky Rivaro, DJ Jean, John Marks en Roy Gates te zien zijn.

Overige radiostations
Radio Decibel Amsterdam staat dit jaar in het centrum van Amsterdam op het Max Euweplein. DeepFM staat dit jaar in utrecht op ’t janskerkhof met Koninginnedag. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten