Zoek
Sluit dit zoekvak.

Novum Nieuws op MSN

Novum Nieuws verzorgt sinds 1 april ook het laatste nieuws op alle MSN portalen. Het nieuws zal in tekst en foto op de website MSN.nl te zien zijn in de categorieën ‘Geldzaken’, ‘Entertainment’, ‘Lifestyle’, ‘Autonieuws’, ‘Weer’ en ‘Exclusief’. Tot nu toe werd het nieuws betrokken van ANP. Verder zal MSN de teksten en foto’s van Novum integreren in andere producten als MSN Vandaag, Live Messenger en MSN Mobiel. Sinds 2006 werd het Novum-videonieuws al door MSN afgenomen via zusterbedrijf Zoom.in.

MSN wil met de samenwerking haar doelgroepen een gerichter nieuwsproduct voorschotelen. Vooral de mooie integratie die Novum Nieuws levert tussen tekst, foto en video is daarbij cruciaal. “Novum is in onze ogen als persbureau het verst als het gaat om multimediale nieuwsproductie”, aldus Matthijs Sienot, executive producer MSN.nl. “We werken al anderhalf jaar samen voor het videonieuws op onze site wat bijdraagt aan het succes van MSN Video”. De MSN website is gekoppeld aan MSN Messenger, waardoor er tijdens het ‘chatten’ nieuws gedeeld kan worden in de vorm van tekst, foto en video.

Bram Bloemberg, directeur Novum Nieuws: “Wij zijn uiteraard zeer verheugd over de verdergaande samenwerking met MSN. Op MSN Nieuws komen de multimediale diensten van Novum Nieuws uitstekend tot zijn recht met de koppeling van zowel tekst, foto als videonieuws.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten