Kimberly van de Berkt stopt bij Lindo op 538

Kimberly van de Berkt stopt als side-kick bij het middagprogramma van Lindo Duvall op Radio 538. Na tweeëneenhalf jaar zal ze de middag gaan verlaten. Of ze vervangen gaat worden of dat Lindo samen met Jelte van der Goot verder gaat is nog onduidelijk. Deze week is Lindo nog op vakantie en valt Dennis Ruyer in.

Van de Berkt, dochter van platenbaas Tony Berk, begon haar carrière bij Radio 538 als stagiaire op de internetafdeling. Sinds 2001 was Kimberly ook op de radio zelf te horen en wel als side-kick in het weekend bij Rick van Velthuytsen. Daarnaast had ze enige tijd haar eigen programma bij Radio Rijnwoude. In 2003 besloot Van de Berkt Radio 538 te verruilen voor Noordzee FM om mee te werken aan het ochtendprogramma van Gordon.

Met het verdwijnen van Noordzee FM verdween ook Kimberly van de radio af, maar eind 2005 kwam hier verandering in en verving ze Tamara Brinkman als side-kick bij RuuddeWild.nl. Ook na het vertrek van Ruud de Wild bij 538 in oktober 2007, bleef ze werkzaam voor de middagshow.

Ondertussen schoof ze ook elke zondag aan bij Barry Paf om een datingprogramma te presenteren. Daarnaast is ze ook elke zaterdagmiddag te horen in het programma van Gordon. [Radiowereld.NL]