Search
Close this search box.

Theaterfestival Boulevard bij Omroep Brabant

Omroep Brabant zal van 8 tot en met 17 augustus samen met twee andere partijen verslag doen van het ‘Theaterfestival Boulevard’ in Hertogenbosch Bezoekers kunnen op speciale website www.omroepbrabant.nl/boulevard video’s bekijken, tips voor de komende dag zien en zoeken en boeken in de bijna 600 voorstellingen.

Omroep Brabant besteedt ook aandacht aan het festival op radio en tv. Donderdagavond 7 augustus is de Tv-special Op Weg naar Boulevard te zien. Vervolgens geeft Brabant Nieuws elke avond een indruk van de gebeurtenissen in de stad. In het radioprogramma Brabant Buiten zijn diverse raportages te horen. De video’s van de uitzendingen zijn online te bekijken op de themasite. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten