Search
Close this search box.

André van Duin keert na 20 jaar terug bij de Tros

André van Duin keert na 20 jaar terug bij de Tros. De 61-jarige komiek tekent een 3-jarig contract bij de Grootste Familie van Nederland en gaat een aantal nieuwe programma’s voor de omroep maken. De hernieuwde samenwerking gaat in december van start als de Tros rond de kerstdagen een grote nieuwe televisieshow van Van Duin uitzendt.

Dik Voormekaar Show op tv
In februari 2009 keert de komiek terug met de Dik Voormekaar Show, op Nederland 1. Bekende typetjes als Ome Joop, meneer De Groot en Harry Nak komen op de vrijdagavond voorbij in het halfuur durende entertainmentprogramma. Intussen worden de dierentuinen weer volop bezocht want ook het onderdeel Animal Crackers is weer present in de Dik Voormekaar Show. “Ik ben weer terug op het oude nest en dit geeft me een heel vertrouwd en vooral warm gevoel. Ik voel me al weer helemaal thuis”, aldus Van Duin. 

De Dik Voormekaar Show ging in de vroege jaren zeventig van start als radioprogramma. In 1977 en 1978 was de show bij de NCRV te zien op de televisie. De omroep zond in 1985 de laatste radio-uitzending uit. Tussen 2000 en 2003 was de Dik Voormekaar Show te horen bij de Tros. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten