Search
Close this search box.

Barry Hay met Big Band te horen op radio

Het concert dat Barry Hay volgende maand geeft in het Amsterdamse Paradiso wordt ook live uitgezonden door de publieke zender Radio 2. Dat heeft de men donderdag bekendgemaakt. Hay, de frontman van Golden Earring, geeft op 4 september een optreden met de Metropole Big Band, waarbij hij een aantal rockklassiekers in een nieuw jasje giet.

Tijdens het optreden zingt de dan 60-jarige rocker nummers als ‘Let’s spend the night together’ van The Rolling Stones en ‘Spinning wheel’ van Blood, Sweat & Tears. Hay heeft met de Metropole Big Band een plaat opgenomen met klassiekers van onder meer The Rolling Stones, Van Halen en Robert Palmer.

“De combinatie van Barry Hay, toch één van de grootste rockzangers van Nederland, met de Metropole Big Band in de Amsterdamse rocktempel Paradiso, is prachtig. Het concert belooft een unieke belevenis te worden”, zegt Ron Stoeltie van Radio 2. “Radio 2 biedt graag een podium aan zo’n mooi muziekevenement.”

Via de website van Radio 2 kunnen luisteraars niet alleen live meeluisteren, dit keer kan men ook meekijken via een stream van Radio 2. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten