Search
Close this search box.

Eerste namen Amsterdam Dance Event bekend

De eerste namen van artiesten die gaan optreden tijdens het Amsterdam Dance Event zijn bekend. Onder anderen Armin van Buuren, Benny Rodrigues, Kraak & Smaak en Michel de Hey zijn van de partij op de dertiende editie van het muziekfestival. Dat heeft initiatiefnemer Buma Cultuur dinsdag bekendgemaakt.

Het evenement vindt plaats van 22 tot en met 25 oktober. Eerdere jaren duurde het festijn drie dagen, maar wegens grote belangstelling afgelopen jaar, is besloten om het festival met één dag te verlengen. Het jaarlijkse festival kent dit jaar meer dan veertig locaties in de hoofdstad waar zevenhonderd verschillende dj’s en acts optreden. Locaties waar feestgangers hun danshart kunnen ophalen zijn onder meer de Melkweg, Bitterzoet, Club NL, Escape en Jimmy Woo.

3FM
Vorig jaar was het Amsterdam Dance Event live op 3FM te horen, onduidelijk is of 3FM ook dit jaar weer aandacht besteed aan het event. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten