Search
Close this search box.

Metallica-zanger presenteert special op Kink FM

Metallica-drummer Lars Ulrich presenteert zaterdagavond een heavymetalprogramma op het landelijke radiostation Kink FM. Ter gelegenheid van het Lowlands festival heeft de radiozender Ulrich benaderd een New Wave of British Heavy Metal-special te presenteren voor de thuisblijvers tijdens het Aardschok weekend van vrijdag 15 augustus tot en met zondag 17 augustus.

De 44-jarige Ulrich is medeoprichter, songwriter en drummer van Metallica. De populaire metalband geeft vrijdag een optreden op het Vlaamse Pukkelpop-festival. Lowlands vindt dit weekeinde plaats in Biddinghuizen.

De bandleden van de metalband Textures nemen zondagavond de presentatie op KinkFM voor hun rekening. Leon Verdonschot, journalist en presentator van het programma Oeverloos, neemt het stokje die avond van de groep over om de Nederlandse deathmetalband Gorefest te interviewen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten